09 mars 2016

Läppgunksproblem

Sitter här och klipper med ögonen och är uppe för sent igen, borde lägga mig pronto för nu har jag allvarliga problem att hålla mig vaken. Har haft en exremt stressad, elva timmar lång arbetsdag. och det känns. Sov dessutom dåligt i natt. Men jag ville få upp inlägget här innan jag stupar isäng. Är ledig i morgon, så det blir definitivt sovmorgon!

Jag har i de senaste tre sminkningar jag gjort försökt matcha mina Chartreusegröngula naglar som ni kan se i inlägget här innan och här kommer sista försöket, för i morgon åker lacket av, dags för en annan färg.



Bas för skuggorna: NYX Jumbo Eye Pencil Milk.
Highliht: Fine China från H&M.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Petal Pusher från Make Up Geek.
I globlinjen: Cocoa Bear från Make Up Geek.
Inre halvan av ögonlocket: Karma från Make Up Geek.
Yttre vrån: Sharon från Lars Wallin.
Dutt i inre vrån: Voltage från Make Up Geek.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Kajal: Gel Liner Black från Maybeline.
Mascara: The Rocket från Maybelline.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.




Primer: Mineral Infused  Face Primer från E.l.f.
Bas: FitMe 105 Natural Ivory från Maybelline.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Bombshell Bronze Diva från BH  Cosmetics.
Highlight: Iridescent powder Belightful från MAC.
Rouge: Make Up Revolutions Sugar&Spice palett.




Läppenna: Currant från MAC.
Läppstift: LA Splash Dia De Los Muertos Valentina.

Jag har mäkta problem med den här typen av läppstift, som ju egentligen är precis som ett läppglans i utformningen. lång genomskinlig hylsa med applicator. Applicatorn är klumpig att applicera med och just i det här fallet så var själva läppgunket ganska rinnigt så jag fick för mycket med mig upp på applicatorn och kletade runt det på munnen. Så, innan jag lyckats styra allt på plats så hade jag en ganska sorglig,vinglig läpplinje... Lyckade peta till det någorlunda men snyggt blev det inte. Sen är det hur detta sen torkar till på läppen, det går absolut inte att ta någon stor mängd läppgunk, för då smular det sig och försöker man ta lite mindre så täcker det inte helt och blir så flammigt på läppen som ni ser på bilderna. Sen går det inte att säga nåt annat än att det sitter som berget. Jag fick verkligen kämpa för att få bort det. 

Så jag vet inte vad jag ska säga, älskar färgen och att det sitter som berget. Men, otroligt svårapplicerat och en väldigt torr känsla på munnen.




Inga kommentarer:

The Vintage Rose Palette - Give Me Glow Cosmetics

Har haft en väldigt intensiv dag på jobbet. Vi håller ju på att flytta, ska in i en större lokal i centrumet där jag jobbar. Så i flera daga...