12 januari 2016

Flyttsmink

Gokväll alla! Jag tror nog ni aldrig har sett en sån mesig och färglös sminkning här någon gång. Jag var så i valet och kvalet om jag skulle strunta i sminket helt och hållet i morse. Vi håller ju på att flytta på jobbet. Butiken byter lokal till större och bättre. Hela dagen har bestått av att packa ihop, packa ner, packa upp, kånka och bära, skruva, torka och putsa. Inte så stor idé att slå på med någon värre tjusig sminking. Till slut så bestämde jag mig för att försöka göra det mest nude:iga jag någonsin testat. 

Så, i min värld, väldigt mesigt och tråkigt, men det passade för dagen.



Bas för skuggorna: Beauty Base Eyeshadow Primer från Lumene.
I globlinjen: m/s Smog från Make Up Store.
Rörliga delen av locket: m/s Saga från Make Up Store.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Kajal: Long Lasting Kohl Pencil Infinite Beige från Sephora.
Mascara: The Rocket från Maybelline.
Bryn: Brow Artist Genius Kit Medium to Dark från Loreal.



Primer:  HD High Definition Elixir från Make Up For Ever.
Bas: Nutri Lift gold 130 Warm Ivory från Loreal.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Rouge: Baked Blusher Honeymoon från Kicks.



Läppglans: Luscious Amethyst från Max Factor.

Jaha hörrni, det var min väldigt stillsamma sminkdag. Ja, åtminstone när det gäller sminket, annars har det varit allt annat än stillsamt. Nya tag i morgon, två flyttdagar kvar innan vi slår upp portarna till det nya på fredag. Vi får se vad jag hittar på i sminkväg de här två dagarna som kommer, för så här mesig vill jag nog inte se ut igen... tror jag.

Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du ser helt ok i nudesmink.Jag känner lika,hatar när jag är nude eller helt osminkad det är liksom inte jag.Jag vill ha mycket färg och vill visa upp mig och får bara positiva kommentarer ifrån både män och kvinnor.Me like.
Vilken är din absoluta favvomake som du gillar bäst eller som du kanske andvänder mest?Eller i vilken compo känner du dig finnast och mest du i?
Hur gammal var du när du verkligen började ta i med mycket smink och färg?Har du ingen bild från då?
Kramis. Jennie.

marinamake sa...

Tack vad snällt sagt. Jag vet inte om jag har någon speciell favoritkombo, gillar ju mest att försöka kombinera så olika som jag kan. Men lila är ju en stor favoritfärg sen tycker jag ju alltid att det är snyggt med en klassiskt svart sotning. Jag började ta i ordentligt med sminket när jag gick min utbildning, för snart tio år sedan... åtta iallafall. Tyckte att jag tog i innan, men inser nu i efterhand att det gjorde jag nog inte. Hänger väl också ihop med att det är lättare att få tag i bra smink nu för tiden än vad det var för bara tio år sedan. Med nätet och en större hype runt smink nu än förr, så är det lättare att hitta välpigmenterade och bra grejor. Har nog dåligt med bilder från förr, tog inte så mycket foton, hade inte nån vettig kamera på den tiden.

Dark Fantsy Palette - Beauty Bay

Okej, så i morse tänkte jag att det behövdes lite glitter. Det är fredag för det första och första dagen i den nya butiken. Stort, modernt, ...