21 oktober 2015

Besvikelse


Här kommer kommer en MAC-besvikelse. Har haft en sån liten palett från MAC liggandes ett tag, har aldrig använt den. Innehåller blå färgskala, fem färger. Den mittersta färgen är en otroligt dödsläcker blå, med turkost skimmer i. När man testar den på handen kommer skimret verkligen fram. Ursnygg! Jag föll som en fura när jag såg den, köpte den på rot. Påtalade mitt bekymmer med att få allt skimrigt/glittrigt att fästa på ögonlocket. Det blir liksom bara basfärgen i skuggan som fastnar. Du använder väl primer...? sa MAC-tjejen till mig. Jaadå. sa jag. Gnugga på den med fingret sa hon till mig. Jaadå sa jag. Då är det nog inget problem sa hon till mig. Men det var det. Skuggan förvandlas till en matt, oskimrig. oglittrig skugga. Ser precis likadan ut som säkert tio andra blå jag redan äger. Besvikelse!




Bas för skuggorna: Eyefix från Face samt paintpot Imaginery från MAC.
Highlight: 016 Coconut Shake från Loreal.
I globlinjen: m/s Beaver från Make Up Store.
Över rörliga delen av locket: mittersta skuggan från MACs palette Bleuluxe.
Under ögat: ljusare blå skugga från samma palett.
Eyeliner: Super Liner Extra Black Gloss från Loreal.
Kajal: Gel liner black från Maybelline.
Mascara: Blueberry Extra Volume Mascara från Lumene.
Bryn: Dipbrow Pomade Granite från Anastasia Beverly Hills.




Primer: New Nude Magique Blur Cream från Loreal.
Bas: Fit Me 105 från Maybelline.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronser: Earthpowder nr 52 från Nouba.
Highlight: Highlightpowder från H&M.
Rouge: Rush från Taylor Made Minerals.



Läppenna: Automatic Lip Liner Rouge Foncé från Yves Rocher.
Läppstift: Soft Matte Lip cream Prague från NYX.

Det var länge sedan jag hörde talas om att NYX har öppnat en butik i Gallerian inne i stan. Har haft i sinnet lääänge att jag vill åka dit och kolla läget. Men jag bor ju inte längre så att jag är i stan särskilt ofta. I princip aldrig nu för tiden. Hur som helst så hade jag ärende häromdagen och fick äntligen tillfälle. Tja lite besviken blev jag ju när jag väl hittade butiken. Den är ju i princip inte större än en garderob. Hål i vägen...  Oh well, jag köpte ett par prylar för att testa. Bla annat detta läppgunk. Sitter superbra, doftar otroligt gott. Så det var ju positivt i allafall.




Lååång arbetsdag väntar i morgon, 09-20.15. Kämpigt! Nåja, får gå och krypa till kojs. så väntar sedan en ledig fredag. Natti. natti!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...