28 mars 2015

Under Your Spell

Det var superlänge sedan jag lade upp några nagellacksbilder här på bloggen. Mina naglar har varit sååå himla dåliga. Skivar och delar sig, bryts och går av hela tiden. Har inte varit roligt att lacka dem. Det har jag gjort ändå, men det känns inte kul att fota och visa eländet här. Fick jag för mig att köpa kosttillskott på hälsokostaffären för att se om det skulle hjälpa något. Nu har jag inte ätit det mer än en månad, men jag tycker nog att det är lite skillnad. Åtminstone när det gäller att de skivar sig, tycker nog att det har slutat faktiskt. Sen att mina naglar aldrig växer nåt nämvärt, det är ju ett problem jag haft hela livet och tror inte det kommer bli bättre.



Nåväl, det här lacket kommer från Wet n Wild, med namnet Under Your Spell. 






Liten skavd kant högst upp på tipparna, vilket beror på överlacket tror jag. Använder Seche Vite som jag tycker är superbra på alla sätt och vis, men på vissa lack så krymper Seche vite lacket så att det "drar sig tillbaka" , känt problem med Seche Vite. Men jag tycker att fördelarna överväger nackdelarna med det överlacket. Och det händer ju inte med alla nagellack.

Hur som, så gillar jag den här färgen, mustigt mörkt bordeaux färgat. Kanske lite höstigt, nu när det är vår. Men iallafall idag så stämde det in på vädret... mer höst än vår.

Inga kommentarer:

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...