14 mars 2011

Smokey Palette från Coastal Scents

Kolla in på bilden nedan... ser ni vad jag har lärt mig... woohoo! Ha ha jag fånar mig lite men jag är ändå lite nöjd att jag äntligen fått till en så där bild som alla verkar lyckas med men inte jag. Det går framåt med kärringen.

Tja, alltså så har jag lyckats ringa in de färger jag använt i sminkningen nedan. Paletten är Coastal Scents 36 SmokeyPalette, den som iallafall inte jag tycker är särskilt "smokey", men härliga färger ändå!






Förutom skuggorna så är det också Liner Express från Maybelline, mascara the Falsies också från Maybelline inte särksilt bra för övrigt klumpig och kladdig och det blir inte snyggt. Kajal från Joe Blasco.



Basen är Dream matte mousse från Maybelline, puder Milk från MUS. Rouget är Noubas Blush on bubble nr 45.




Läppenna: Jazz från MUS.
Läppstift: från IsaDora Gladiolus nr 57.



Ytterligare en arkivsminkning alltså... måste varit en av de kallare dagarna i februari. Det ser jag på koftan jag har på mig, en av de varmaste jag äger ;-).
Jag lyckads på nåt vis vara färdig nästan en timme innan jag måste gå till jobbet nu på morgonen... vet inte hur jag lyckades med det, men då passar jag på att sitta här en stund, blev ju inte så mycket bloggande i helgen. Jag och barnen drog i väg till min bror i Uppsala på lördagsförmiddagen. Skulle bara åka över dagen men vi hade det så trevligt att vi blev kvar över natten.
Nu måste jag nog kila iväg till jobbet tror jag visst.
Synes!

3 kommentarer:

SminkJante sa...

Färgglad och härlig makeup.
Vad kul att du lyckats med bilden. Brukar alltid kännas bra när man lyckas med något nytt:)

bella sa...

Vilken läcker make up. Jättehärlig färgkombo.

marinamake sa...

SminkJante! Tack! Hmm tja, allt som jag lyckas med som har med datorn att göra känns som en seger!

Bella! Tack, känns kul att försöka få ihop nåt annorlunda ibland.

The Oceanic Palette - Ace Beauté

Så har helgen kommit och gått igen. Det går alltid alldeles för fort. I går blev inget smink för mig. Jag och mamma var ute i trädgården hel...