30 januari 2011

Inköp från Coastal Scents

Här kommer mina små inköp från Coastal Scents, tog ingen bild på 88 Shimmer Paletten som var anledningen till att jag gjorde en beställning till att börja med, den jag trodde att jag smaschat sönder i golvet men som sen visade sig vara ganska hel ändå... ni har sett den förut, så jag fotade den inte.

Med i ordern hamnade en Smokey Palette, två (gigantiska) brukar med glitter, två gel eyeliners, två ögonskuggspennor och två penslar.
Färgerna är underbara och väl pigmenterade, skimriga och matta blandat. Har hittills testat några av de blå och alla rosa.Okej, så det här är glitterburkarna... jag trodde att jag beställde glitter i normalstora förpackningar, typ såna som dom har på Make Up Store eller liknande. Men burkarna är så asronomiskt stora så jag kommer inte att göra av med det här ens på tre livstider!

Ögonskuggspennorna är tvåfärgade och min tanke var att använda dem som bas under ögonskuggorna. Fråga mig inte varför jag beställde brun... jag använder ytterst sällan bruna skuggor. Men det funkar väl att ta svart och nån annan kanske också, får testa mig fram.
Gel eyeliners i färgen Maroon och Platinum. Har bara snabbt testat Platinum. Min stora akilleshäl är att lägga eyeliners, jag KAN inte få till det snyggt hur jag än bär mig åt. Så jag är ju i princip aldrig nöjd... vi får se hur jag lyckas med dessa.
Det var det... känns alltid härligt att ha lite nytt i skåpet.
Apropå skåpet, så kommer nästa inlägg att handla om innehållet i mitt skåp.... på begäran.
Vi synes!

8 kommentarer:

Emma P sa...

Vad superfin paletten var! Men smokey? tycker den såg rätt färgglad ut... De andra grejerna var såklart också fina, men paletten var det som föll mig mest på läppen...

Viola, Killer Colours sa...

Haha, jäklar vilka glitterburkar!

marinamake sa...

Emma P!Japp den är superfin men jag förstår inte heller varför den heter Smokey... den är inte särskilt Smokey i mina ögon.

marinamake sa...

Viola! ja du, dom går inte av för hackor! Vill du ha samples?

Viola, Killer Colours sa...

Nämen åh, gulle! Det vill jag jättegärna ha! :D Du hittar min adress på Eniro, Viola Holmgren i Umeå. :) Tack så jättemycket!

Ninni sa...

Den palette blev jag riktigt sugen på, kanske får bli en beställning snart...

marinamake sa...

Ninni! Jaa, den är riktigt bra faktiskt så du får ta dig en funderare :-)!

Minna sa...

Åh, den paletten skulle jag vilja ha! kommer du ihåg vad frakten gick på? och hur leveransen var? :)

Wahala sminkning nr 2 - Juvia's Place

Så klart ville jag testa Wahala paletten igen... så många kombos det går att göra med den. Men jag har ju mer nytt som väntar, så vi får se...