17 oktober 2010

Vårdag med Barry M

Okej, så kärleken har åkt hem för den här gången.... lika jobbigt varje gång, man spenderar söndan i någon sorts melankolisk dimma och tycker att livet är allmänt orättvist. Kort tid tillsammans, lång tid till nästa gång man ses.... joooobigt!


Jag har inte orkat ägna mig åt sminket, eller iallafall inte åt att fota, så det blir arkivbiler återigen. Från slutet av maj.





Jag får inte riktigt bilderna att stämma ihop med texten jag skrivit. Har skrivit att jag använt flera färger men jag tycker att det ser ut som en... nåja antingen har jag blandat ihop texten med bilderna eller så är färgerna så nära varandra att man inte ser skillnaden. Detta är i alla fall vad jag skrivit att jag använt:

Bas för skuggorna: Loreal Hip Cream Shadow Paint 909 Steely.
Highlight: Barry M nr 9.
Mitt på locket: Barry M nr 91.
Yttre vrån: Barry M nr 11 Charcoal.
Under ögat: penna från MUS Smoke med nr 91 ovanpå.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Definicils från Lancome.
Bas: Dream Satin Liquid från Maybelline.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Bronser: Earth powder nr 52 från Nouba.
Rouge: Daft Pink från MAC.




Nåt ofärgat läppglans, vet ej vilket...







Satt på balkongen i vårvädret, denna dag i slutet av maj, min grisskära hy smälter ihop med den urblekta färgen på träet på balkongväggen... inte mycket till solbränna där inte...

Inga kommentarer:

The VIP Exclusive Palette - Arttitude Cosmetics

Idag skulle jag iväg och fixa ett nytt pass. Så jag passade på att filma min Throwback Thursday. Har använt Arttitude Cosmetics VIP Exclusiv...