26 maj 2010

Pacific Tuch

Igårkväll var jag på tillställning hos Make Up Store inne i stan. Hade via 3tjejer.se fått en inbjudan att komma och mingla lite. Kvällen liknade väl deras klubbkvällar, men det var trevligt och Kristina på 3tjejer var en väldigt trevlig tjej, roligt att träffas. Men det roligaste med kvällen var nog att jag träffade på en bekant, en tjej som är fotograf, från tiden när jag gick min utbildning hos Makeupstudion. Jag kontaktade henne då när jag behövde en fotograf för en fotosession vi skulle genomföra under utbildningen. Plötsligt stod hon där i gänget av tjejer och vi fann tillbaka till varandra på direkten. Det roligaste var att hon skulle till skolan efter minglet hos MUS, och fotografera elevernas arbeten och jag följde med och träffade min gamla lärare (tjaa hon är supergammal... typ 27 eller nåt...;-) ), och bara hade lite flashbacks från tiden när jag gick min utbildning, som är de tio roligaste veckorna jag någonsin haft tror jag.

I allafall så var jag ju tvungen att shoppa en par saker när jag ändå var där och gottade mig i allt roligt som finns hos MUS. Bla m/s Tuch som jag stått och klämt på många gånger men aldrig kommit mig för att köpa. Nu är det gjort... jag vet att flera av er har den och har visat den, jag tycker att den är otroligt läcker.




Bas för skuggorna: eyefix från Face.
Inre vrån: m/s Pacific från MUS.
Yttre vrån och upp över globlinjen: m/s Tuch från MUS.
Highlight: reflets blues från Peggy Sage.
Under ögat: penna från MUS Secret Agent med Tuch ovanpå.
Eyeliner: Gosh Extreme Art eyeliner nr 60.
Kajal: penna Deep Blue Sea från MUS.
Mascara: Definicils från Lancome.



Bas: Affinitone från Maybelline.
Puder: Loose Powder nr 2 från Face.
Rouge: MACs Mineralize Blush Gentle.
Highlight: Smashbox Artificial light, Diffuse.



Läppenna: nr 21 från Nouba.
Läppstift: Drive Me Nuts nr 720, Color Sensational från Maybelline.



Tja, det är inte varje dag en ensamstående trebarnsmorsa som jag får chansen att komma utanför dörren en vanlig vardagkväll, så det var himla kul både med tillställningen hos Make Up Store och att få hälsa på sminkskolan igen, det lever jag på länge.
Tills nästa gång, sminkar jag vidare... ha det gott alla!

Sminka lugnt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

det finns ingen snyggare än du. den kombinationen är superläcker.

Kerstin sa...

Snyygt! Det låter väldigt trevligt med mus-minglet. Om jag inte hade bott så långt bort hade jag också velat komma.

Bitte sa...

Otroligt fin makeup.

Ninni sa...

Åh, jag hade också kommit om jag inte hade bott i Götet...

CC sa...

Kul att du kom iväg :)
Färgen blev jättefin på dig!

Sminkan sa...

Otroligt läcker makeup! Du är jäkligt snygg i de färgerna och man ser att du är glad!

Emma P sa...

Tuch är sensationellt snygg, ett mycket bra köp! Och en mycket vacker sminkning:) Kul att du träffade gamla bekanta förresetn, världen är liten ibland...

marinamake sa...

Anonym! Tack vännen!

Kerstin! Tack! Ah det är väl trist om man bor för långt ifrån. Minglet var riktigt trevligt, så det var synd att det inte funkade för dig!

SminkJante! Tack o tack!

Ninni! Åh jaa det var ju synd!

CC! Jodå visst kom jag iväg, sånt där missar jag inte ;-)! Tack snälla!

Sminkan! Åh tack snälla du! Och jaa, jag är glad, mest för jämnan nu för tiden faktiskt. Livet går i rosa just nu ha ha!

Emma P! ja men visst är den snygg, har tummat länge på den, men nu var det dags att slå till! Jaa men visst är det kul att träffa gamla bekanta, särskilt när det känns som det inte gått någon tid alls sen sist man träffades, man bara tar vid där man slutade...

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...