06 januari 2010

Födelsedagssminkning

Well folks idag är det min födelsedag, inget att fira... man kan väl säga att det inte är så roligt att räkna åren längre, ha ha! Nåja, jag har fått en önskan från min vän i cyberrymden om en blå sminkning. Så klart uppfyller jag den önskan! Blev inte min bästa sminkning (sorry!), lite flamigt och så... sen hann jag inte fixa håret innan den knackade på dörren och jag fick oväntat besök. Det var min chef och hennes man (jaa, eller vad jag nu ska kalla henne, vän snarare kanske?). Gulle dom, kom med en present och en TV som vi ska få låna att ha på min dotters rum. Det var verkligen en glad överraskning att dom kom, för det hade jag verkligen inte räknat. Tja sen var ju förstås min kompis "tant Jenny" här också och en par till. Vi babblade och pratade i flera timmar och hade det mysigt, åt min tårta som jag gjort (Sachertårta) den hade helt ramlat i bitar så vi fick lappa ihop den med lite smält choklad, men god var den ändå! Tja och så kom grannen med tulpaner, vårens första. Jasså, jaha... är det inte vår ännu? Crap också! Ja, jag har då tulpaner nu iallafall! Jaa, så jag stod där med min jädrans lockiga Karl-Bertil Jonsson-lugg när de knackade på dörren... fick ta fram plattången när alla hade åkt istället...




I allafall så blev den blå önskesminkningen så här:
Bas för skuggorna: cover stick från Maybelline.
Highlight: Wedding från MAD.
Över hela locket: Blue Flame från MAC.
Highlight: Wedding från MAC.
Eyeliner: Gel eyeliner Black från MUS.
Under ögat och kajal: Deep Blue Sea från MUS.
Mascara: Definicils från Lancome.


Primer: Crystal Radiance från Lumene.
Bas: Affinitone från Maybelline.
Puder: löst puder från MAC.
Rouge: Gentle från MAC.
Highlight: Belightful från MAC.



Läppenna: Cranberry från IsaDora.
Läppstift: 536 Empire Red från Maybelline (utgånget).



Blink, blink till dig min vän!




Det här fick jag, under stort tissel och tassel, inslaget i ett paket idag av min yngsta dotter. Pärlplattefiguren är jag, ja men det ser ni väl... lila kläder och svart hår! Ett hårspänne har jag fått också ;-). "Det där är du" sa hon. "Eller, din tvilling... så när det är jobbigt med maten kan hon hjälpa dig", sa hon snusförnuftigt. Jag skrattade högt, för hon lät så rolig när hon sa det. Jaa, så jag fick en kökshjälp i present!
Ha det gott alla, vi höres!
Sminka lugnt!




10 kommentarer:

Line sa...

Grattis!!! :):)

Emma P sa...

Åh, du fyller, vad roligt! Grattis, grattis, grattis! Din sminkning är superläcker! Hoppas verkligen att din dag har varit toppen! Och din dotter är rolig:)

Bitte sa...

Grattis. Det är alltid läge att fira;) Vilken underbar present du fick, det är inte alla som får en kökshjälp inte.

Tina (Beleza) sa...

Grattis på födelsedagen! Det var väl 25 du fyllde va? ;)

Grym födelsedagssminkning.

CC sa...

Stort Grattis!! Bra att du fick en nice födelsedag :)

bella sa...

VERKLIGEN SNYGGA RÖDA LÄPPAR!

Sminkan sa...

Stort grattis på födelsedagen! Och vilken tjusig sminkning! Den var verkligen bland dina allra bästa!

Marie sa...

Massor av kramar och grattis i efterskott!

Fru Choklad sa...

Sotigt och snyggt. Stort grattis på födelsedagen vännen. Hoppas att du hde det riktigt bra. Din dotter känner sin mor.

marinamake sa...

ALLA! Tack snälla ni för era goa grattisar, det värmer! Jag hade en skön och trevlig födelsedag med lite överaskningar jag inte räknat med! Å neej det var inte 25 jag fyllde... det var 24 ;-)!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...