20 juli 2009

Midnight Star

Här kommer lack nr 2 av de fyra jag beställde från Nailmail. Midnight Star från Orly. Det beter sig på precis samma sätt som Maharajan... bubblar sig och är lite anings tjockt i konstistensen. Lite trögtorkat, men bara lite.




Jag är ingen världsmästare på att applicera nagellack... hur försiktig jag än är, hur stillsamt jag än försöker ta det, sitta ordentligt och bekvämt osv osv... så lyckas jag aldrig få till den där snygga rundningen längst ner vid nagelbanden. Jag fattar inte hur ni bär er åt, ni som alltid lyckas med det?! Jag kladdar alltid på nagelbanden!

Nåja...




Jag gillar färgen iallfall... såklart, den är ju lila ;-). Sen får ni väl söka på någon duktig nageltjejs blogg för att se finare bilder och appliceringar... Scrangie tex, hur mycket coola naglar som helst på hennes blogg, kolla in får ni se..

Förresten apropå nagellack... är det någon mer än jag som upptäckt att H2T inte längre sänder China Glaze lack utan för USA... why not undrar jag?? Vad ledsen i ögat jag blev, jag har en lååång lista med China Glaze lack som jag vill ha. Den shoppen är den billigaste på ChG som jag hittat iallfall. Trist!

5 kommentarer:

CrazyNails sa...

Det är knepigt det där att dom inte skickar interantionellt längre, men jag har hört att vissa har kunna få CND till Svergie även fast dom inte heller skickar interantionellt. Testa går ju alltid.

Fru Choklad sa...

Färgen är jättesnygg. Jag gillar den skarpt. Ja det är lite trist att vissa företag inte skickar utanför USA. Jag försökte köpa från Zoya för ett tag sedan och kunde inte ens regga mig eftersom jag inte bodde i någon stat!!!! Sedan läste jag att Nailmail ska ha Zoya så det ordnar sig i alla fall :)

Kajalpennan sa...

Kolla 8ty8

marinamake sa...

Crazy Nails! Jo det klart testa kan man ju alltid. Det lustiga är att det verkar bara vara China Glaze de inte skeppar längre, de andra märkena stod det inget om. Man undrar ju vad det beror på!

Fru Choklad! Ja verkligen trist! Finns ju så mycket man sucktar efter men inte kommer åt! Har du kollat in Tradera, där kan man köpa Zoyalack hyggligt billigt. Mitt hittills enda Zoya (Aretha) har jag köpt där. Tror jag gav någonstans runt 70 kr för en flaska. Det tycker jag kändes helt överkomligt. Sedan har vi ju alltid Nailmail ;-)!

Kajalpennan! Tack för tipsen, har beställt där en gång. De skeppar ibland och ibland inte. Vilket är lustigt tycker jag. Vad är det som gör att det går ibland och ibland inte kan man ju undra??

marinamake sa...

Fru Choklad! Ohh jag har precis kommit över tre stycken Nfu Oh lack via Tradera, jag var alldeles lycklig! De borde dimpa ner i min brevlåda i morgon hoppas jag!

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...