15 juni 2009

Leksaksnagellack och Nailmail

Här kommer ytterligare en av färgerna från lacken som säljs på mitt jobb. Det här är nog den färg som jag gillar minst av de sju som finns. Inte för att jag har något emot gråa lacker, tvärtom, men den här känns som en väldigt livlös och matt grå, trots glittret. Död, var ordet!




Kvaliten är väl förövrigt som på de andra, helt okej med tanke på priset.
Annars så dök min första leverans av Nailmail ner i lådan idag. Nubars Moodies. Det finns väl inte någon som har missat detta smarta koncept vid det här laget. Det är Karin från bloggen Vacker och Underbar som driver Nailmail.

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte på när jag valde färgerna... särskilt inte den i mitten. Okej, de här lacken ändrar ju färg efter kroppsvärmen, så vi får se jag kanske gillar den när jag fått se den på nageln. Annars är det nog läge för ett litet byte tror jag. Den gröna gillar jag dock, ska bli kul att se hur den ser ut på.
See you later!

2 kommentarer:

Karin sa...

Om du vill kan du få byta mot andra Moodies, den blå tex är riktigt läcker och den röda som skiftar till orange. =)
Hör av dig bara!

marinamake sa...

Karin! Oj va snabb du va att hinna uppfatta mitt inlägg... Va snällt av dig, jag ska kolla in de andra så hör jag av mig. Har heller inte svarat på vilka färger jag vill ha för juni, Orlys lacker. Hoppas jag inte är för sent ute!

The Smoky Palette - Beauty Bay

Så här kommer fredagens look. Jag jobbade sent, stängning i butiken. Det var ju fredag så jag slog till på lite glitter i looken.  En ny pal...