28 mars 2009

OT - Earth Hour

Ni glömmer väl inte att släcka lamporna kl. 20.30 ikväll.... då är det ju Eart Hour som väl ingen har missat vid det här laget. En manifestation som WWF har dragit igång för att försöka påverka politiker världen över att ta mer ansvar för miljön osv.

Vi tänker släcka, ungarna tycker det är jättespännande och min äldsta var alldeles upprörd för att vi inte skulle stänga av kyle och frysen. Jag försökte säga att nån måtta får det väl vara!

Lamporna släcker vi defenitivt, men, den stora frågan är: ska vi stänga av TVn och datorn?? Hmmm va ska vi då syssla med i en hel timme?? Då måste vi ju prata med varandra, huuur ska det gå? Och datorn... jag får separationsångest!

Hmmmm, tål att tänkas på!

5 kommentarer:

MissPurple sa...

Kan erkänna att TVn faktiskt gick härhemma, men vi hade nerdragna gardiner så att inte grannarna såg det ;)
I övrigt var det dock släckt allt som gick att släcka

Fru Choklad sa...

Ha ha ja det var det där med tvn... Hemma hos oss var det ju väldigt släkt hela helgen fram till nu när vi kom hem igen så "vi" var ju väldigt duktiga ha ha. Men hos svärföräldrarna så gick tvn det måste jag erkänna. Vi var mitt inne i en BUZZ omgång och sådant kan inte avbrytas :)

marinamake sa...

Miss Purple! He he, jag det är bäst att hålla sig väl med grannarna ;-) ! Det var ju faktiskt så, att det var bara lamporna man skulle släcka. Vi hade också TVn på, och tända ljus överallt.

Fru Choklad! BUZZ har jag ingen aning om vad det är... men det verkar important ;-)! Det var ju ingen energibesparingsåtgärd, det där med Earth Hour, utan en manifestation till politikerna så jag tror vi alla är förlåtna för att TVn var på :-)!

inthemake sa...

Stereon var igån, inga lampor, tv eller dator däremot...usch va det är svårt att slita sig från elen ;)

marinamake sa...

Inthemake! De sa ju till och med på TVn att man fick ha den igång, så det hade vi... men man märker vad beroende man är, det är lite hemskt när man tänker på det!

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...