09 februari 2009

Make My Monday

Bjooti undrar var vi får sminkinspirationen i från... det sista halvåret har det för mig varit mitt bloggande... alla andra bloggar jag läser, Pret-ty och alla sighter jag hittat via detta. Detta har öppnat en ny värld för mig och jag har plötsligt börja tänka i andra banor än jag tidigare gjorde.

För var jag nog bara mest inne på att matcha kläderna och tänkte inte så mycket mer på det! Min utbildning har förstås också fått mig att tänja på gränserna lite.

Nu ser jag mer "smink" i saker och ting som jag aldrig reflekterat över förut, färgen på en blomma, en bild, naturen osv. Kläder är också en stor inspiration, köper jag ett nytt plagg börjare jag genast tänka vilket smink jag skulle kunna ha till.

För det mesta kör man samma rutin varje morgon som alltid, ljus skugga här, mörk skugga där, på eyeliner och en mascara, foundation och rouge... same, same som alltid. Men då och då blixtrar det till och man får en idé, sätter den i verket och blir förhoppningsvis nöjd... det inspirerar också till att fortsätta. Det är så roligt att få de där snilleblixtarna och känna att man blir nöjd.

Men som sagt, just nu och säkert för lång tid framöver, så är det alla ni som börjat läsa min relativt nya blogg, med era inspirerande bloggar och allt det har givit mig som är min inspiration!

1 kommentar:

KEDAR BAHADUR KHADKA 1970 OR 2027 sa...

wow good to meet your publication,which gives much informations to like me people who stays in south asia. I sure like to get the informations from you too!

My e-mail is:--->

3600401@gmail.com

Rose Quartz Palette - Huda Beauty

Har haft en ledig dag idag. Semesterdag. Vi skulle iväg på en begravning. Min mosters man som har avlidit. Ingen som jag stått nära eller en...