25 september 2021

The Vida palette - Melt Cosmetics

Så här kommer en look som jag filmat för min YouTube kanal. En av mina prenumeranter ville att jag skulle filma en look med min favorithöstpalett. Jag letade fram alla mina paletter som jag anser vara höstiga. Kunde inte bestämma vilken jag gillade mest, gillar ju alla. Men, så råkade nedanstående palett ligga i min brevlåda idag. Vi har en brevlåda som posten lägger i posten i en sån där vanlig brevlådespringa och vi öppnar den från baksidan liksom. Kollade posten igår men inget i lådan. Så idag när jag for iväg med bilen såg jag att det stack ut något från själva springan, ett paket. Det hade liksom inte trillat ner i lådan så jag såg inte paketet när jag kollade posten igår när jag kom hem.

Det finns en till palett som hör ihop med denna, har samma utseende med dödskallen och blommorna, men i helt andra färger. Egentligen är det den jag vill ha. Eller ja, jag vill ha båda, men den andra är helt fantastisk i färgschemat. ALLA ravear om de här paletterna. När de släpptes hade jag inte råd att köpa dem, de är ganska dyra och med frakt och tull och diverse avgifter så blir de väldigt dyra. De var limited edition och tog fort slut i lager, kommer inte tillbaka. Jag har ångrat sedan dess att jag inte köpte dem. Så jag blev väldigt förvånad när jag såg någon på instagram skriva om att Melt har den ena paletten till försäljning på sin sida. Jag slängde mig över sidan och beställde den på direkten.  Och plötsligt låg den i min brevlåda i morse, eller jaa den gömde sig och låg där redan igår...

Melt är ett märke som är känt för att vara bra. Jag har aldrig testat märket förut men jag kan ju säga att jag blev inte besviken.



The Vida Palette - Melt Cosmetics¨






Bas för skuggorna: P. Louise Base Rumour 0.5.
Samtliga skuggor från paletten ovan.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Amor Eterno.
I globlinjen: Papel Picado och Mexicana.
Yttre vrån: Chocolate.
Över rörliga delen av ögonlocket: Alegria.
Under ögat: Chocolate och Sarape.
Eyeliner samt prickar i globlinjen: Cake It! Liner Obsession från Arttitude Cosmetics.
Mascara: Strength & Length från bareMinerals.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.





Millebaci Long Lasting Lip Color nr 11 från Nouba.



Primer: Photo Finish Smooth & Blur Primer från Smashbox.
Bas: Flex Foundation Light från Milk Makeup.
Puder: Loose Powder Shaker Porcelain från 183 Days by trend IT UP.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Blush: Blushon Bubble nr 44 från Nouba.
Highlight: Frostbite från BH Cosmetics  Aprés In Aspen Highlight Palette.



 Annars så har vi varit ute i trädgården igen, fiiint väder. Och jag har varit så jäääkla trööött. Men okej jag kämpade på. Vårat lilla växthus som vi har, fanns här när vi köpte huset har vi gjort om lite. Fanns odlingsbäddar därinne som vi tagit bort och lagt golv i hela växthuset. Vi har också köpt ett lite mindr växthus, typ tältväxthus som vi ska montera upp inuti för att kunna förvara växter som behöver vinterförvaras. Vi har tröttnat på att försöka vinterförvara alla pelargoner och sånt inne i källaren, har inte riktigt den platsen. Så det lilla tältväxthuset ska stå inuti det lite större växthuset vi kommer isolera det med bubbelplast och skaffa någon sorts värmekälla och frostvakt så får vi se om vi kan få allt att överleva vintern. I vår monterar vi ner tältväxthuset och så tänkte vi använda det lite större växthuset att kunna sitta i. Kunna vara ute lite tidigare på våren och lite senare på hösten, eller liksom "sitta ute" utan att frysa ihjäl. Så någon sorts möbel ska vi ha där inne. Odling kommer ske i krukor, eftersom vi tagit bort odlingsbäddarna. 

Ses i morrn!

Inga kommentarer:

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...