10 november 2019

Blood Sugar - Jeffree Star

För att rättfärdiga att jag inte gör nåt annat än sitter i min sminkhörna när jag är ledig så skakade jag mattorna, dammsög både uppe och i källaren, vattnade blommorna, bäddade sängen, tvättade och hängde ett par maskiner med tvätt samt vek torr tvätt. Tömde diskmaskinen och tog reda på det som var på diskbänken. Sen så, fick jag väl ändå sitta ner och göra en sminkning utan att ha dåligt samvete.

Idag tog jag fram en palett som jag köpte för inte så länge sedan. Den har legat i min låda oanvänd i ett par veckor. Ville liksom suga på den ett tag... och jag vågade inte riktigt testa den en morgon när jag ska till jobbet. Otroligt intensiv palett. Det här är en palett som jag har velat ha i flera år men den är lite dyr så jag har dragit mig för det. Har varit orolig för att den kanske utgår en vacker dag och jag skulle missa den så nu slog jag till.

Jag vet inte hur jag ska beskriva hur fin den här paletten är! Alltså, färgerna... gaaahhhh!! Såå otroligt pigmenterade. Man behöver bara snudda penseln på ögonlocket, så biter det på direkten. Och färgskalan... behöver inte ens kommentera den...









Så samtliga skuggor utom highlighten i inre vrån och under brynet är från Jeffree Star's Blood Sugar Palette.
Bas för skuggorna: Lock-It Concealer Cream White Out från Kat von D.
Under brynet: Sugarcane.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Tongue Pop.
Strax under skuggan ovan: Prick.
I globlinjen: Root Canal.
Över rörliga delen av locket: Blood Sugar.
Yttre vrån samt under ögat yttre halvan: Coma.
Under ögat inre halvan: Cavity.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Tart från Juvia's Place The Douce Palett.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC.
Mascara: Top+Bottom Mascara Ebony från Ardell.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.




Smashbox Crystalized Always On Metallic Matte Liquid Lipstick Dark Crystal.



Primer: Bare With Me Primer från NYX Cosmetics.
Bas: HD Liquid Coverage Foundation 030 Sand Beige från Catrice.
Puder: Perfect Loose Powder från IsaDora.
Bronzer: Murumuru Butter Bronzer från Physicians Formula.
Highlight: Opal från Kat von D's Alchemist Palette.
Blush: Powder Blush Sketch från MAC toppat med Skin Glazing Adults Only från Nabla Cosmetics.



De va de hele. Lugn och slapp helg... som vanligt. Jag älskar att få sitta i min lilla hörna och pilla på sminket. Önskar jag kunde göra det mer än vad jag gör. Men men..

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Det är väl ingen som tror att du bara sitter i din hörna och sminkar dig? Men man får väl roa sig som man vill? Man har ju alltid mycket att göra, tvätt o grejer, trots det så behöver man vila och ta det lugnt! Ibland gör jag typ ingenting hemma. Vila och återhämtning är ett måste för att orka med.
Men jisses så mycket du gjorde! Känns ju bra när man får gjort mycket nytta på en ledig dag. Och en häftig sminkning blev det också! Läckra färger!

marinamake sa...

Näe det tror jag väl inte att folk tror... men ibland känns det som om det är det sken jag ger. Och jaa, man får göra som man vill. Men sen får jag dåligt samvete gentemot sambon som är jättesnäll och fixar och donar här hemma hela tiden, så ibland så känner jag att jag måste liksom ta ett ryck och göra en massa så att jag kan sitta där utan att ge mig själv dåligt samvete. Men du har rätt, ibland behöver man bara få tänka på sig själv och göra vad som faller en in, återhämta sig med sånt som roar en, annars orkar man inte.Åhh jaa du skulle se den paletten, sååå läcker!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...