16 juni 2019

Re-Loaded Visionary - Makeup Revoluton

Tja hörrni, ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Varför kan ni läsa här nedan. Dålig färgkombo, dålig primer... Nåja, på håll är det ingen som tänker på det. 

Jag har nu haft ytterligare en jobbarhelg, lika skönt varje gång den är över. Så ledig dag väntar i morgon. Jag ska in till stan på eftermiddagen i lite ärenden, men annars hoppas jag på fint väder så att jag kanske kan springa en runda på morgonen och hinna påta lite i trädgården innan jag drar.




Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Mitt på ögonlocket: Dazzle Dust nr 52 från Barry M.  Detta var inte det bästa valet i den här kombon. Skuggar har mycket fint silverglitter i sig, så min tanke var att det skulle bli ett lite glittrigt skimmer mitt på locket. Men glittret syns inte alls och skuggan var mörkare än vad den ser ut i burken. Och resten går mer i plommonlila toner, så det blev väl inte den bästa kombon. Men ja ja.
Samtliga övriga skuggor: från Revolution Re-Loaded Visionary palette.
Highlight i inre vrån samt under brynets högsta punkt: Highlighter Pillow Talk från Ofra Cosmetics.
Eyeliner: Ultra Precision Superliner Black från Loreal samt under vingen Glitter Liner 10 Silver Sparkles från IsaDora.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.
Bryn: 24 Hour Super Brow Pomade Medium Brown från Kat von D.







Läppstift: Color Lock Lipstick Missy Lynn Cloud 9 från BH Cosmetics.
Läppglans: Cyklamen från Face.



Primer: Cooling Matte Skin Perfecting Primer Primed & Peachy från Too Faced.
Jag vet inte... antingen var den här primern dålig, är ett litet prov som jag fick som gåva när jag shoppade på Sephora häromdagen. eller så är den bara fruktansvärt dålig. När jag skulle stryka ut den över huden så liksom krullade den sig. Fick liksom små "rullar" av primer som jag fick borsta bort från ansiktet. Den var liksom så torr att den inte gick att stryka ut utan att den fnasade ihop sig och bildade liksom skräp i ansiktet. Inte bra hur som helst. Ska testa igen så får vi se. Den fick dessutom min bas att liksom klumpa ihop sig fläckvis, hade en stor liksom ihopkletad blobb på kinden som jag fick jobba på för att få bort. 
Bas: Matte Foundation Milk från Make Up Store.
Puder: Infinity Filter Light från Linda Hallberg Cosmetics.
Bronzer: Earth Powder nr 52 från Nouba.
Highlight: Highlight Pillow Talk från Ofra Cosmetics.
Blush: från BH Cosmetics Glamorous Blush palette.




Natti!

Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...