08 juni 2018

Make Up Addiction Cosmetics - Smoked Out

Som kom jobbarhelgen då. Jag har haft två dagars ledighet mitt i veckan, och nu väntar jobbarhelg som sagt. Jag är sååå osugen på att jobba så jag står knappt ut. Vill bara vara i nya huset och fixa. Men jag får väl stå ut. Efter idag så har jag ju faktiskt bara sex jobbardagar kvar och sen börjar semestern. Min ovilja att jobba yttrar sig också i att jag känner mig oinspirerad när jag ska hitta på någon rolig färgkombo på morgnarna. 

Jag har ju en plan att jag ska sminka mig lite mera somrigt nu för tiden, men så blev det inte i morse. Har en ny palett från Make Up Addiction Cosmetics som jag inte testat så mycket, så jag blev lite sugen på att använda den i morse. Sagt och gjort. 
Bas för skuggorna: Urban Decay Eyeshadow Primer Potion samt över rörliga delen av locket NYX Vivid Brights Creme Colour Get Money.
Under brynet: Coconut Shake från Loreal.
Längs brynbenet ovan globlinjen: Red Bottoms från Make Up Addiction Cosmetics Smoked Out palett.
Över rörliga delen av ögonlocket: Bedroom Eyes från samma palett som ovan.
Dutt i yttre vrån: Carbon från MAC.
Highlight i inre vrån: Vivid Baked Highlighter Golden Lights från Make Up Revolution.
Eyeliner: Fluidline Blacktrack från MAC med glittereyeliner Soft Pink från Make Up Store ovanpå.
Bryn: Dipbrow Pomade Ash Brown från Anastasia Beverly Hills.
Mascara: the Colossal Volume Express från Maybelline.Läppstift: Studded Kiss Lipstick Wolvesmouth från Kat von D.Primer: Infallible Mattifying Primer från Loreal.
Bas: Nutri Lift Gold 130 Warm Ivory från Loreal.
Puder: Nude Magique BB Powder från Loreal. Detta är ju egentligen en puderfoundation. Den är alldeles för mörk för mig och jag försöker använda upp den som ett puder. Tunt fint lager ovanpå min foundation. Använder den endast på sommaren när jag fått lite mer färg eftersom den är alldeles för mörk.
Bronzer: Chocolate Soleil från Too Faced.
Highlight: Gleamtones Powder Dunes At Dusk från MAC.
Blush: Rose Diable från Bourjois.
Så, det va de hele. Nedräkning till semester pågår. Som sagt, bara sex arbetsdagar kvar. Men först ska jag faktiskt hinna vara ledig tre dagar nästa vecka. Jag har en unge som går ut nian och en som tar studenten. Så en massa firande blir det innan jag får semester. Men det är ju bara trevligt så klart.

Sminka lugnt!

2 kommentarer:

Lotta sa...

Jättefina färger!
Tänk, redan semestertider! Det går så fort! Min minsta slutar första året på gymnasiet. Känns lite konstigt att skolavslutningarna är slut nu. Men rätt skönt, var alltid proppfullt med folk i kyrkan så man fick inte plats. Student hade vi förra året, du har mycket att stå i! Och med nya huset, hur orkar du?

marinamake sa...

Tja, huset är ju rolig, då orkar man! Studenten behövde jag inte engagera mig så mycket i för hon bor hos pappan. så det var bara till att vara närvarande. Det var jag som fixa för äldsta för två år sedan, för hon bodde då hos mig (nu har hon flyttat hemifrån).

Metal Matte - Kat von D

Så var det måndag igen då, jag kände mig oinspirerad på morgonen och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på. Jag försöker ju i princip...