01 juni 2017

Lila med W7 och .Färg

Har ju faktiskt en palett från W7 som jag haft väldigt länge, men aldrig testat. Det är en budgetpalett som jag bara betalat några tior för. På nåt vis har jag inte varit sugen att testa, har haft så mycket annat roligt att prova, och har fortfarande. Har ju shoppat en hel del nytt på sistone. Nåja, igårmorse fick jag ett ryck och tog fram den lilla paletten som innehåller nio skuggor i olika lila nyanser. Använde även en palett med fyra skuggor från .Färg, som jag fått på köpet vid en order jag gjorde. Den paletten har inget namn. 

Måste säga att W7 paletten är väldigt prisvärd, med tanke på vad jag betalade så är den absolut helt okej. 




Bas för skuggorna: Neutral Eye Base från Kiko.
Under brynet: Creme Brulee från Wet n Wild.
Inre halvan av ögonlocket: rosa skugga från en quatropalett från .Färg. Hittar inget namn på den.
Övriga skuggor från: The Naughty Nine paletten från W7.
Eyeliner: No Shame från Colourpops Cosmetics.
Mascara: Better Than Sex Mascara från Too Faced.
Bryn: Brow Definer Medium Brown från Anastasia Beverly Hills.



Primer: Mattifying Primer från Kicks.
Bas: 10HR wear perfection foundation Clair Light 22 från Sephora.
Puder: Lock-It Setting Powder Translucent från Kat von D.
Bronzer: Illuminating Face Powder 03 Beauty´s Touch från Milani.
Highlight: IsaDora Face Sculptor Strobing 20 Cool Glow.
Blush: Powder Blush Full Of Joy från MAC.




 Läppenna: Pink Crystal från Make Up Store.
Läppstift: Color Riche 287 Sparkling Amethyst från Loreal.




Detta var igår som sagt. Idag har jag haft en ledig dag, gubben har varit här och vi har suttit ute och njutit av vår nya paviljong som han monterat upp på altanen. Parasollet blåste sönder, så vi köpte en paviljong istället. Sååå mycket bättre. Mera rumskänsla, mera skydd och mycket mysigare. Har varit lite kyligt idag, men har fortfarande funkat att sitta ute lite.  Kommer att njuta där många dagar i sommar.


5 kommentarer:

Lotta sa...

Väldigt snyggt!
Skulle vilja fråga; ser att du brukar använda mattifying primer från kicks. Är den mattande och bra? Jag blir lätt glansig så jag måste ha nåt sånt. Just nu använder jag No7, men den gamla sorten. Köpte på mig alla jag såg när jag upptäckte att dom skulle utgå/göras om. En annan jag funderat på är den från Rimmel. Har du provat den?

marinamake sa...

Hej Lotta! Tack! Jag har aldrig använt varken den från No7 eller Rimmel. Tyvärr tycker jag inte den från Kicks är nån höjdare, råkade köpa fel och vill väl bara använda upp den. Var egentligen ute efter den som heter Blur Primer,men som sagt råkade ta fel. Mattifying är lite "sliskig" i konsistensen och tar tid att torka in vilket jag inte har tid med på morgnarna egentligen. Tycker inte den "blurrar" så mycket som jag skulle vilja. Har däremot en från Loreal Studio Secrets Professional Smoothing Resurfacing Primer som jag tycker är bra. Tyvärr har jag köpt den på Loreals enda egna butik som fanns i Täby Centrum och den har ju lagts ner. Har inte hittat den i någon av deras montrar på tex Kicks eller Åhléns. Funderar på att se om jag kan hitta den på nätet, för den tycker jag är bra. Lumenes CC Blur Primer är också ganska bra tycker jag. Sen finns det ju Smashbox Photo Finish men den är ju lite dyr. Hoppas jag var till någon hjälp! Kram!

marinamake sa...

Upptäckte just att den från Loreal har utgått... typiskt, den gillar jag ju :-(

Lotta sa...

Tack för svar! Då vet jag att jag inte behöver köpa den!

marinamake sa...

Det va så lite :-) !

Orly - Loreal - IsaDora

Gjorde en rejäl ansträngning förra veckan och var lite "kreativ" ha ha.... Orkar knappt göra nåt med naglarna nu för tiden. Men de...