01 maj 2017

Blå Måndag - Adena

Var på vippen att inte lägga upp de här bilerna, för lackningen blev så otroligt dålig. Det här lacket är väl inte det bästa, en sån där tiokronorsflaska... man jag ska inte bara skylla på det, hade bråttom och det blev bara skräp av alltihopa. Nåja... jag ville ju gärna vara med på Emelies Blå Måndag, så det fick väl duga ändå. Det åkte av senare. 

Som sagt, budgetlack...Adena nr 47. Segtorkat och sånt där lack som man liksom skyfflar undan samtidigt som man försöker få det att täcka. Ni som kan, är det det som kallas att lacket vallar?? Täckte bättre på andra varvet, men som sagt torkade segt. 

Härlig ljusblå färg är de iallafall tycker jag. Gillar sån här sommarhimmelsblå, passade väldigt bra med dagens väder. För första gången för säsongen var det tillräckligt varmt för att kunna sitta ute och äta frukost, och jag har gått ute i t-shirt hela dan. Tog en joggingrunda med och insåg att det var för varmt med en långärmad jacka utanpå. Sååå underbart!

3 kommentarer:

Lottsky sa...

Mysig färg, synd på kvaliteten men så kan det vara ibland. Härligt med första riktiga vårdagen! :)

makeupbyblowfish sa...

Fin färg, tror du det hade funkat med tunnare lager? Jag hatar när formulas inte vill samarbeta..

marinamake sa...

Lottsky! Tja så är det ju ibland med lite billigare grejor, ibland är de riktigt bra, ibland inte.

Emelie! Vet inte, får testa nästa gång... gillar inte heller när det strular

Lilla måndag med Morphe Brushes

Så var det måndag igen. Jag har haft ledig helg, har haft mycket huvudvärk och mest tagit det lugnt. Jag har suttit en del och stickat på e...