22 maj 2016

Let´s Chalk About It / Chrome Is Where The Heart Is

Lite naglar. Den här manikyren hade jag för ett par dagar sedan. Jag gör mina tappra försök till enkla nailarts... lite dekoration. Inte min starka sida. Okej, så jag fick till den här hyggligt bra för att vara jag. Lacken är som ni ser från China Glaze, ett av mina favoritmärken när det kommer till nagellack. Let´s Chalk About It och Chrome Is Where The Heart Is.



Faktum att jag fick idén till att kombinera ihop dessa två för att de råkade stå bredvid varandra på hyllan där jag köpte dem (Lindex), och tyckte att det skulle bli en läcker kombo. Nu är jag ju ingen mästerfotograf, så färgerna framträder ju inte som verkligheten. Hur som helst så är en lite kittfärgad med en aaaanings ton av rosa och den andra lite mauvefärgad metallisk, lite åt ljungrosa hållet. 


Bilden ovan tagen med blixt inomhus, blev alldeles för överexponerad....


Bilden ovan tagen utan blixt inomhus, för mörk bild, men ändå närmare verkligheten i färg än bilden med blixt.



Så lite bilder tagna utomhus, ingen sol. 



Jag trivdes riktigt bra i detta. Gillar färgkombon. Jag som annars gillar mest mörka knalliga lack, kände att detta var helt okej.


Inga kommentarer:

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...