11 april 2016

Blå Måndag - Lapis Lazuli

Blå måndag hos Makeupbyblowfish igen... jag har alltid fullt sjå att hinna vara med, jobbar sent och idag har jag dessutom varit på gymmet efter jobbet och tränat lite. (Vuxenpoäng på sånt). Så nu sitter jag här och skriver för glatta livet för att hinna vara med. 

Okej, så ytterligare ett av alla mina lack från H&M. Jag ääälskar deras lack, kanske inte så mycket för kvalitén (som är helt okej), utan för färgskalan. Roliga färger och mycket att välja på. 







Så denna svenskaflaggan blå heter Lapis Lazuli och är en typ av blå som jag gillar skarpt. Ni får ursäkta den halvtaskiga lackningen, hade bråttom även här... Bilderna är tagna utan blixt under en spot i taket. Blev faktiskt mer med verkligheten överensstämmande i färg än med blixt då färgen blev turkos. Men den här riktigt svenskaflaggan blå på riktigt. Den har säkert varit med på Blå Måndag tidigare, men då får det bli repris här.

Ha en skön måndag alla!

5 kommentarer:

Lottsky sa...

Jättefin och härlig blå nyans. =)

marinamake sa...

Lottsky! Japp den är härlig! Fint till sommaren tycker jag.

annkicki sa...

Jättefin, min är lite mer klarblå annars lite samma lika:)

shortylegsbeauty sa...

Ååh så vacker färg :O
Jag ÄLSKAR H&Ms nya lack.. jag tröttnar aldrig på dem och vill hela tiden ha mer :D
Måste nog skaffa detta också :)
xx

marinamake sa...

Anki! Fina båda två!

Shortylegs! Jag ääälskar dem med, har en hel hög redan, och vill ständigt skaffa nya. kan inte gå in på HM utan att komma ut med ett par stycken nya, he he... Hoppas de kommer med fler färger snart!

The Royal Europe Palette - Nomad Cosmetics

Sååå jäkla trött i morse. Trots att jag var ledig igår. Helt knockad när klockan ringde. Vi börjar ju liiite tidigare den här veckan pga av ...