27 augusti 2012

YouTube sminkning... igen.

Okej, första dan på sista veckan av semestern... vad göra? Jo, man sminkar sig! Inget att göra, inga måsten, ensam hemma, bara fisa runt och ha inget för sig, så himla skönt! Jag tog en joggingrunda mitt på dan, duschade, gjorde lite kaffe och stod sen i badrummet med kaffemuggen på handfatskanten och kladdade.
 
Jag har återigen varit ute på YouTube och kollat... kan sitta där och leta sminktutorials i timmar, tja så återigen har jag försökt härma en tjej där, hon gör supercoola sminkningar om än inget man går till jobbet i kanske, men ni känner ju mig, jag gillar när det är superfärgstarkt och mycket av allt. Hennes blev förstås mycket snyggare, hon är väl sisådär 30 år yngre än mig och har inte en rynka någonstans, en annan börjar ju bli lite slapp, hängig och rynkig runt ögonen, så det ser förstår mycket snyggare ut på henne. Men men, inget jag kan göra åt det. Bara att gilla läget som det heter.
 
 


Primer: Shadow Insurance Eyeshadow Primer från Too Faced. Ovanpå det har jag lagt en vit metalisk cremeskugga från Niva (har utgått), för att få ett så vitt underlag som möjligt att lägga färgerna på. Det blev inte helt bra, funkar inte så bra som bas, för metalisk och torkar för snabbt så att skuggorna inte fäster.
Highlight: Wedding från MAD.
I globlinjen: en ljust äppelgrön skugga från 88 Ultra Shimmer Eye Shadow Palette, Coastal Scents. Suddade denna uppåt en bit upp på brynbenet. Lade också dit en klarblå i globlinjen men ej lika högt, från samma palett.
Mitt på locket: En riktigt kornblå skugga från Manlypaletten.
Yttre vrån och en bit in i globlinjen: m/s Royal från MUS.
Under ögat: samma båda skuggorna från 88 paletten.
Kajal och eyelinjer: Eyestudio Lasting Drama Gel Liner från Maybelline.
Glitterlinjer: löst glitter från Medusas Make Up, Keylime Pie, fastsatt med franslim.
Mascara: Illegal Length från Maybelline.
 



 
Bas: Affinitone 03 light Sandbeige från Maybelline.
Puder: Loose Powder Milk från Make Up Store.
Higlight: Lightscapade Mineralize Skinfinish från MAC.
Rouge: Gentle Mineralize Blush från MAC.
 

 
 
Läppenna: Russian Bordeaux från Make Up Store.
Läppstift: Expect från Make Up Store.
 



Det va de hele! Just nu sitter jag på min punchveranda och bloggar och vimsar runt på YouTube, medans min sambo och svärfar spikar och jobbar här utanför... vi håller på att isolera om och byta panelen på vår södervägg, gammalt slitet hus... skulle varit gjort för måååånga år sedan. Vi tar en vägg varje sommar och söderväggen var akut. Rätt så skönt och sitta här och ha semester och lyssna på när andra jobbar... tror jag ska ta och hämta mig ett glas vin...:-).

Ha det gott alla, sminka lugnt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert.
Lena.s

marinamake sa...

Lena S! Tack!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...