29 augusti 2012

From Warsaw With Love

Halloj alla! Inget smink från mig idag... var ute och sprang en runda på förmiddagen och sen har jag ägnat tiiiimmar åt att försöka sortera mig igenom högar, och då menar jag HÖGAR, av gamla papper, räkningar och diverse viktiga papper, ni vet sånt där som har en förmåga att samlas på hög. Har inte gjort något åt min hög sen långt före flytten i slutet av oktober, och nu har jag ju bott här i snart ett helt år, så det har ju hunnit bli en rejäl bunt. Nu är det äntligen sorterat, kastat och insatt i pärmar och jag känner mig supernöjd. Hädanefter SKA jag alltid sätta allt i pärmarna vartefter det kommer, så det så!
 
Nåja, så därför hann jag aldrig sminka mig idag, eller snarare, jag hade ingen större lust. Så det fick bli lite bilder på naglarna som jag lackade igårkväll.
 
Detta är From Warsaw With Love från H&M. Inget lyxigt tjusigt lack alltså, hållbarheten är sisådär. Men jag älskar den här typen av lila färg, lite åt varmare hållet och den här har dessutom lite skimmer i sig.
 

 




















Kunde inte bestämma mig vilka bilder jag skulle välja, så det fick bli allihopa, nästan iallafall. Fler än vad lacket förtjänar kanske. Jag fattar inte ett skit hur man får bilderna dit man vill i bloggers nya, så därför ligger de så här glest och konstigt. Ni får ursäkta...

Inte mycket att orda om detta, de flesta av er känner nog till kvalitén på HMs lacker, så det är väl inte så mycket att orda om.

Ha det gott alla, höres i morgon!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läcker färg.Lena.S

marinamake sa...

Lena S! Ja visst är det!

I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...