11 februari 2012

Killer Queen

Hej alla!

Jag sitter här på lördagseftermiddagen och har inget särskilt för mig, har känt mig lite rastlös och inte riktigt vetat vad jag ska ta mig för... så det fick bli bloggen. Här är lite bilder från tidigare i veckan. Jag jobbar och står i på nya jobbet, som optikerassistent i en nyöppnad butik i Ljungby. Vi är totalt fullbokade i flera veckor framöver och har hur mycket som helst att göra och det känns roligt. Bara någon har tid att göra en synundersökning på mig så har jag snart också ett par nya brillor. Ett par svarta KunoQvist, plastbåge med svart front och lila transparent insida, skitsnygga!





Bas för skuggorna: på rörliga delen av locket Too Faced Lock Down I'm Guilty och under brynet High Tech Lighter Platina från MUS.
Highlight: No 152 från Pierre René.
Över rörliga delen av locket: 613 Killer Queen från Viva la Diva.
Yttre vrån: m/s Lovley Linnea från MUS.
Kajal: Gel liner från Maybelline.
Eyeliner: Liner Express, som alltid, från Maybelline.


Mascara: Stiletto från Maybelline.






Bas: Studio Foundation Beige från MUS.


Puder: Milk från MUS.


Rouge: Sakura Mineralize Blush från MAC.






De va de hele!


Idag fyller min mellandotter 13 år, tonåring... jag kan inte vara med henne idag men jag tänker på henne hela tiden och firade henne när vi träffades för två veckor sedan.


Ha en superfin födelsedag vännen, jag älskar dig!


Ha en skön lördagkväll alla, sminka lugnt!

4 kommentarer:

Emma P sa...

Vackert med turkost. Mycket fin sminkning!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sminkan sa...

Skönt att höra att allt är bra i mörka Småland med jobb och kärlek och allt. Du är dig lik på bilderna. Härlig och färgglad!

Anonym sa...

Hej, ett tips till dig om du gillar smink! Hos e.l.f. Cosmetics erbjuder vi smink från endast 16 kr och erbjuder även mineralsmink från ca 30 kr. Frakten till Sverige går på 40 kr! Besök gärna vår hemsida www.eyeslipsface.se för att se vårt stora sortiment av kvalitetssmink till låga priser eller besök vår blogg www.beautydiary.se

Juvia's Place

Fick bli en blå look i morse. Jag har filmat den för kanalen. Tänkte att jag skulle starta en serie på kanalen där jag gör monocromatiska lo...