06 december 2010

Juljippo

I lördagskväll var det dags för det årliga juljippot med min ena arbetsgivare, leksaksaffären. Vi är bara fem stycken så det går lugnt och städat till ;-). I år blev det Stjärnklart i Konserthuset (Stockholm). En show som årligen turnerar runt i olika städer som har konserthus. Några få föreställningar i varje stad. Det var supertrevligt och ett riktigt ös. Peter Jöback, Magnus Carlsson, Charlotte Perelli, Sarah Dawn Finer, Jerry Williams och Anders Berglund var det som uppträdde. Det var himla kul att få se! Tack Å & B för en supertrevlig kväll!

Jag körde med en julröd kofta.... inte så mycket rött i sminket dock, joo munnen så klart. Det var ju iallafall ett juljippo så nåt rött var jag ju tvungen att ha ;-).





Highligh: m/s Muffin från MUS.
Inre vrån: Urban Silver från Lancome.
Yttre vrån: Cinderfella från MAC.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Lösfransar: nr 5 från Depend. "Kunstige vipper" står det på asken... det skrattar jag åt varje gång... konstiga vippor ha ha.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.



Bas: Studio Foundation från MUS.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Blush on Bubble nr 51 från Nouba.
Highlight: Wonder Powder Sahara från MUS.



Läppenna: nr 54 Bordeaux från Maybelline.
Läppstift: Devil från MUS.




Det var min lördagkväll.
Sminka lugnt!

3 kommentarer:

Emma P sa...

Oh glammigt. Du var verkligen jättefin i detta!

Marlene ♥ sa...

Skitfin sminkning. jag tycker också att det är roligt att sminka. Är oftast osminkad på vardagarna men ibland förbluffar jag folk och kör på regält med både skuggor, pärlor och lösögonfransar. Ska på stan imorgon innan jobbet så skall nog göra en fin sminkning då=)

marinamake sa...

Emma P! Japp glammigt blev det, tack o tack!

Marlene! Tack! Ibland är det härligt att ösa på lite extra, chocka omgivningen lite ;-)!

The Talk Is Cheap Palette - P Louise

Måndag igen... jag sov extremt dåligt, igen. Såå trött att jag nästan sjukanmälde mig. Sminket blev bara skit och allt kändes eländigt. Vi h...