17 november 2010

Urban Silver & Black Macadam

Jag hittade bilder som jag glömt publisera. De här är från en dryg vecka sedan, när jag hade köpt mina nya Lancome skuggor som ni kunde läsa om för lite sedan. Har inte fotat idag alls, så jag är glad att jag hittade dessa eftersom jag inte har nåt kvar i arkivet längre. Min kamera har krånglat, men jag lyckades lösa det, så nu tror jag det är okej igen. Får bli foton i morgon istället.




Så detta är alltså två av de tre Lancomeskuggor jag köpte för ca två veckor sedan.
Över rörliga delen av locket Urban Silver från Lancome och i yttre vrån Black Macadam också från Lancome så klart.
Eyeliner Liner Express från Maybelline så även mascaran. Kajal från Joe Blasco.




Läppenna: Jazz från MUS.
Läppstift: Black Orchid också från MUS.
Ingen helhetsbild den här gången.
Jag sitter är och klipper med ögonen, måste nog krypa ner lite tidigare för en gångs skull, är sällan i säng före ett på natten. Har varit med yngsta dottern och hälsat på i gamla klassen idag, hon ville så gärna hälsa på. Det är en bussfärd på 45 min enkel resa och sen en massa tjoho och ståhej var det i gamla skolan idag, sen åter till jobbet och jobba från klocka två till kvällen, och sen tvättstugan på det... så nu känner jag mig lite slut. Det har gått nio månader sedan vi flyttade och hon har saknat sina gamla klasskompisar, så hon var nöjd och glad ikväll. Tänk vad tiden går, fattar inte att det har gått så pass lång tid ändå. Det går fort när man har roligt...;-)
Vi höres i morgon alla!
Sminka lugnt!


2 kommentarer:

Bitte sa...

Murrigt och helt underbart.

marinamake sa...

SminkJante! :-) Tack!

Juvia's Place

Tröttare än tåget i morse... var tvungen att kliva upp liiite tidigare än normal för att vi skulle börja lite tidigare på jobbet. Fokusvecka...