23 november 2010

Young Punk

Mer lila idag igen. Idag har varit dagen D som i frissandag. ÄNTLIGEN! Jag har väntat ett antal veckor längre än vad jag brukar mellan klippningarna för att min frissa har varit på semester. De senaste 23 dagarna har det varit total nedräkning, jag står inte ut med mitt långa hår längre som har rasat ihop totalt och inte går att fixa längre.

Så var det äntligen dags idag! Det var härligt att träffa henne, hon är så go min frissa. Nåja, helhetsbilden längre ner är ju från i morse, så då har inte lockarna fallit ännu, blir väl nån bild i morgon kan man tänka. Ser ut som vanligt, fast kortare. Inget nytt under solen (eller snarare snöblasket).





Bas för skuggorna: Shimmering Eye and lip crayon från Barry M.
Highlight: den ljusaste av trion från HM "Dress 2 impress"
Över röriga delen av locket: Young Punk från MAC.
I skarven mellan highlighten och Young Punk: har jag suddat in lite ljusare lila nr 33 från Barry M.
Under ögat: penna Purple Attraction från MUS med Young Punk ovanpå.
Eyeliner: Liner Express från Maybelline.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Volume Express Lift Up mascara från Maybelline.




Bas: Medium Coverage Foundation från Mary Kay.
Puder: Milk från MUS.
Rouge: Daft Pink från MUS.




Läppenna: ögonpenna nr 12 Purple Rain från VLD över hela munnen.
Läppglans: Gloss lips Past från MUS.

En suddig bild fick ni bara för att det känns så läckert att man ser glans och glitter och sånt mycket bättre på suddiga bilder. Tyvärr.


För övrigt så höll jag på att frysa ihjäl när jag stod och väntade på bussen när jag skulle hem från frissan. -2 och storm, det går genom märg och ben! Jag har med en dåres envishet tjurat på med att INTE ta fram dunjackan ännu, jag SKA stå ut så länge som möjligt med höstrocken. Dumma mig... men jag hinner mögla fem gånger om på att gå omkring i vinterjackan när man tycker att vintern aldrig tar slut. Well, idag höll jag på att frysa ihjäl, så i morgon är det dunjacka som gäller! Inget mera frysande!
See you!

Inga kommentarer:

The Amrezy Palette - Anastasia Beverly Hills

Har haft en ledig dag idag. Jag skulle följa mamma och hjälpa henne besikta bilen vid lunchtid. Vaknade tidigt så jag tänkte att jag hinner ...