30 september 2009

Blåsotning med IsaDora

Tjoho äntligen är jag ikapp med mina inlägg.... gillar inte att ha en massa som ligger och skräpar, det gör mig bara stressad! Och det verkar ju onödigt...

Det är ju lillördag idag, så jag öste på med lite glitter. Måste ju muntra upp tillvaron på nåt sätt kände jag och just nu var glitter det lättaste sättet, ha ha!




Bas för skuggorna: Eye fix från Face.
Highlight: m/s Muffin från MUS.
Mitt på locket: den mörka blå från IsaDoras duoskugga 55 Fake Black.
Yttre vrån: den svarta från samma duo.
Under ögat: penna Deep Blue Sea (I love!) från MUS.
Kajal: samma penna.
Eyeliner: Cake eyeliner Navy från Face.
Mascara: Unstoppable Shiny Black från Maybelline.
Under ögat: pennan med den blå skuggan över.
Glitter: Twinkle Eyeshadow Africa från MUS. Försökte glittra lite även strax under ögat också, men det såg mest skräpigt ut tycker jag.

Jaha, å som vanligt så lyckas jag gör min luckor inne mot vrån. Blir galen på mig själv! Jag märker dom inte ens förrän jag tittar på fotot. Faktum är att till och med nu efteråt att jag sett bilden kan jag inte se dem om jag ställer mig framför spegeln. Syns inga luckor... strange!
Primer: Beauty Base Matifying Primer från Lumene.
Bas: Superstay Silky Foundation från Maybelline.
Puder: Från Face.
Rouge: Blush Trio Shade, Cool Dusk från The Body Shop.



Läppenna: nr 9 Cycklam från Sans Soucis.
Läppstift: Senorita från MUS.
Highlight: Lip Glisser Perl från Kryolan.



Kolla.... jag fick till två inlägg på bara en liten stund! Nu måste jag nog ägna mig åt middagsmaten en stund innan mina ungar svälter ihjäl, och jag med! Spagetti med köttfärsås....


Ha de, ha de!


Lancomesminkning

De här skuggorna ropade jag hem från Tradera för ett tag sen, för typ ingenting inklusive frakt... De är en minipalett från Lancome, och det första skuggor jag någonsin ägt från de märket. Skuggorna är ungefär som en tjugofemöring i storlek... om det är någon som kommer ihåg tjugofemöringarna ?

Det kanske inte direkt min färgskala... jooo den bruna längst ner i vänstra hörnet, men egentligen inte de andra. Ändå kan jag tycka det är kul att ha andra färger i sin ägo än de som man normalt alltid fastnar för. Kan vara bra att ha ibland. Tyvärr så gör bilden inte rättvisa åt färgerna som vanligt. Den övre vänstra är mycket mörkare rostfärgad tex. Den nedre högraste är mycket mera åt kakihållet än vad det ser ut. Nåja....








Känns som om jag gjort många liknande sminkningar som den här på sistone... trots att det är färger som jag egentligen inte passar/trivs i (möjligen att det ena ger det andra... trivs man inte så passar man inte eller tvärtom??).
Bas för skuggorna: guldskimriga First Base från Too Faced.
Lancomepaletten: Honeymoon som highlight, Bikini Golden i inre vrån, Dill mitt på locket och Guest List i yttre vrån.
Under ögat: penna från MUS, Golden Days med Guest List ovanpå.
Kajal: Ultramatte Black från Joe Blasco.
Mascara: Unstoppable Shiny Black från Maybelline.



Primer: Beauty Base Matifying Primer från Lumene.
Bas: Superstay Silky Foundation från Maybelline.
Rouge: Worship från Face.



Läppenna: 56 Red Glamour från Maybelline.
Läppstift: 225 från Black Onyx.




Det röda läppstiftet såg möjligen en aningens för knallrött ut till de här ögonfärgerna. I verkligheten är har det en liten dragning åt gula hållet, alltså något varmare. Tycket just då att det såg okej ut, men när jag ser bilden så vet jag inte riktigt. Men, det spelar ingen roll för det här var igår, så nu är allt borttvättat för länge sen.

Ska se om jag kan tänkas hinna klämma in dagens sminkning idag också, för i morgon är det ju ny månad... dags för kavalkad! Jag har gjort två.....;-)!

See you later!

Nightmare

Jag släpar efter en par dagar hela tiden... så det här är alltså min sminkning i förrgår.


Skaffade nyligen Nightmare från MUS, då jag länge saknat en riktigt svart som är skimrig samtidigt. Egentligen är den inte skimrig, utan har ett väldigt finmalt glitter i sig, så jag vet inte om det egentligen blev vad jag är ute efter. Nåja, den är snygg i vilket fall!









Bas för skuggorna: hmmm, tja det har jag ju glömt, som vanligt ;-).
Highlight: i.d. bare Minerals Glimpse Winter White.
Inre vrån och en bit in på locket: m/s monty från MUS.
Yttre vrån och upp över brynbenet: e/s Nightmare från MUS.
Kajal: Line Definer Black Onyx från Maybelline.
Eyeliner: Cake Eyeliner Black från Kryolan.
Mascara: Unstoppable Shiny Black från Maybelline.
Under ögat: Svart kajal från Maybelline med lite Nightmare ovanpå.






Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: Hydrostress nr 7 från Nouba.
Puder: från Face.
Rouge: Blush on Bubble nr 51 från Nouba.
Highlight på kindbenen: MAC pigment Your Ladyship.





Läppenna: Nr 53 Cranberry från Maybelline.
Läppstift: Nr 213 från Black Onyx.




Det var jag för några dagar sen.... livet blir mer och mer kaotiskt, samtidigt som saker och ting börjar lösa sig så sakteliga... min man flyttar ut i morgon, då kan jag äntligen få lite ordning här hemma... just nu är det flyttkartonger överallt och en enda röra på saker och ting. Han kommer att ha barnen över helgen, så de får vara med och fixa i sina nya rum och boa in sig lite. Så jag kommer att få vara själv hemma och få ordning efter stöket som blir av hans flytt. Ska bli skönt!
Jag har inte fåt nåt datum för när jag börjar hos optikern, men så snart som möjligt och ev. ska jag vara där och jobba lite redan nu på lördag. Det ska också bli spännande.
Ha det gott så länge så hörs vi!
Sminka lugnt!

28 september 2009

Dagens nagel - You Don't Know Jacques

OPIs You Don't Know Jacques. Det här är inte ett nytt lack, och ni har sett det förr, men det är det som sitter på mina naglar idag så nu får ni se det igen. Tror att det kom förra hösten eller nåt sånt. Jag har bara använt det en gång förr. Inte för att jag inte gillar det, tvärtom. Men börjar på att ha så många lack i min samling att jag det blir inte av att använda alla så ofta. Och jag har dessutom ett antal oprovade lack.... gaahhhh, stressfaktor!




Hur som helst, jag gillar den här färgen. Någon sorts obestämbar gråbeigebrunaktig färg. Ser ut som blåleran som jag alltid stöter på när jag försöker gräva djupare än en decimeter ner i mina rabatter... vi bor på gammal sjöbotten, blåleran är överallt!




Ni ser längden på mina naglar... jag har sparat sen i juni! Då förstår ni med vilken hastighet mina naglar växer. I princip inte alls känns det som! På fyra månader har inte mina tippar tagit sig över själva fingertoppen ens. Suck!

Hur som helst, jag går här och väntar på nya bidrag till min samling. Har beställt Zoyalack från NailMail som jag ser fram emot. De har tyvärr blivit försenade... men, den som väntar på nåt gott...


See you!

Söndagsminkning med budgetsmink

Jag sommade som en klubbad oxe i lördagskväll, efter mitt lilla extraknäck som sminkös på den där filminspelningen, redan vid tio på kvällen. Jag som är en nattuggla och aaaalrig lägger mig före tolv, särskilt en lördagkväll. Men jag var så slut, så att det bara gick inte att hålla sig vaken längre. Självklart sov jag som en gris i väldigt många timmar, typ elva eller nåt sånt så är jag vaknade såg mina ögon ut som om någon försökt pumpa upp dem med en ballongpump! Herrejösses, jag blir alldeles uppsvullen och plufsig när jag sover så där länge och hårt.


Tja, och det går ju inte riktigt att dölja med smink heller... tyvärr! Så en hel del häng och plufs får ni stå ut med från söndagens smink ;-)!


Jag har använt mig av skuggor bla frå Lidl, billigast möjliga alltså... de är helt okej för det priset, 29 kr för en duoskugga. Men det är ju inte det som känns lyxigast att ha i samligen precis.






Jag skulle iväg tillsammans med min äldsta och shoppa lite kläder till henne. Mellantjejen var ute förra helgen... Jag var som sagt supertrött och mosig och hade egentligen inte ork, men hon är helt klädlös så det var bara att bita i det sura och åka iväg. Plus att det är alltid kul att få en stund här och där ensam med nån av barnen en och en. Äta lite på MC Donalds osv... (jag avskyr MC Donalds, men det gör ju så klart inte barnen).

Nåja, så tröttare än tåget tog jag Lidl skuggan, ville testa hur den funkade.

Har glömt vilken bas jag använde, men märket heter Suhada (jag vet att vi skrivit om detta märke för, men jag tänkte att den förtjänade att få några rader till), och färgen är Azur/Blue. Som highlighter tog jag m/s Satin från MUS. Rainbow eyeliner från Nouba, håller tyvärr på att bli för torr, så det blev lite hackig. Mascara Unstoppable från Maybelline. Pennan under ögat (med den mörka skuggan ovanpå), är också budget... Viva la Divas Ocean Blue.





He he, om jag spärrar upp ögonen lite så ser man inte "överhänget" lika tydligt... herrejösses det är hemskt när man känner att man inte får upp ögonen ordentligt!
Fasiken, jag sitter här och försöker komma ihåg vilka produkter jag använde... totalt tomt... ingen hemma! Hur snabbt kan man glömma nåt?? Måtte varit rejält trött, he he. Ni får helt enkelt hålla till godo med bilderna bara.



Munnen, samma som dagen innan. Jag högg det som låg närmast. Dvs läppglans från Hello Kitty (MAC), She Loves Candy.





Typisk marinamake... den höll, inget creaseande, som jag haft stora problem med på sistone.
Sen kom vi hem med lite nya outfits till dottern, så kanske hon överlever några veckor till. Vet ni hur snabbt de växer ur sina kläder? Blixtsnabbt, I can tell you!
Sminka lugnt!

Sorry!

Har jag gjort någon förvirrad?? Sorry, jag råkade lägga in inläggen i fel ordning... blev visst lite fel med datumet för vilket jag skrev när.... nu är det rätt ordning! Ooops!

27 september 2009

Svartguldig fredag

Det blir inte alltid som man tänkt sig... jag tror alltid att jag ska hinna så mycket bara för att det blir helg, det gör jag oftast inte. Den här helgen sprang iväg särskilt fort eftersom jag jobbade hela dagen igår. Klev upp kvart över fem och drog iväg tidigt för att vara med i Rimbo och sminka med Balubagänget. Det var slitsamt och långsamt, men lärorikt och roligt att få vara med. Egentligen inte så mycket sminkande, mest pudra lite näsor och se till att allt ser bra ut med hår, kläder och smink mellan alla tagningar. Det kallas för att "passa". Väldigt trevligt gängvar det iallafall och avsnittet kommer i TV den 26 okt. Och fru Stahre fick även agera statist i två olika scener, superkul! Får inte avslöja nåt, och inte lägga ut några bilder förrän avsnittet är sänt på TV. jag har i och för sig bara knäppt fem sex bilder och det är inga sminkbilder, men ni får väl se dem ändå så småningom.

Sminket från igår (på mig själv alltså) lyckades jag aldrig fota, var inte läge så dags på morgonen när jag hade bråttom. Och när jag kom hem tio över åtta på kvällen var jag så totalt slut att jag bara stupade i säng. Det var länge sedan jag somnade så snabbt.

Så, här kommer fredagens smink istället.




På en grunda av skuggpenna från Smashbox (svart, eller snarare mörkt gråbrun) har jag lagt m/s jubilee från MUS över hela locket. M/S Muffin som highlight och en liten dutt e/d 24 carat i inre vrån. Kajal från Joe Blasco, eyelinern och mascaran har jag redan glömt vilken jag använde.



De där skuggpennorna från Smashbox är inte helt okej som underlag har jag märkt. När jag kom hem i fredags så låg skuggorna i kladdiga veck över hela locket. Jag hatar det! Har försökt komma på ett sätt att få dem att funka men inte lyckats ännu. Det vill väldigt gärna creasa.

Jag har inte mycket att orda om bas och sånt, kommer inte ihåg vad jag använde... tror det var Vanilla från MUS. Möjligen att rouget var från MAC. Inte så viktigt kanske.




Jag ropade hem ett läppglans från Tradera häromsistens... från Hello Kitty kollektionen. She loves Candy heter det. Och genast kommer min nästa undran. Hur vet man att det är äkta MAC? Är det någon som vet specifika kännetecken? I mina ögon ser förpackningen äkta ut, men jag vet inte vad jag ska titta efter riktigt. Någon som vet?




De va de hele!
Jag kan berätta att i skrivandes stund, har den årliga musjakten utbrutit här hemma. Varje höst får vi in möss här i huset, det börjar med att man hör krafsandet och skrapandet i väggarna och så efter ett tag kan det bli så att du rycker upp en dörr eller bara sitter någonstans så springer det förbi en mus framför fötterna. Tur för mig att jag inte är rädd för möss!
För fem minuter sedan skulle jag in i badrummet för att kolla namnet på MAC-glosset, och när jag rycker upp dörren hinner jag se rumpan på musen försvinna in under badkaret. Fort igen med dörren och tjoa till gubben att ha ska springa ner och rigga fällorna. Så jag står kvar (uppe på toastolen ;-) ) inne i badrummet för att se till att den inte klämmer sig igenom dörrspringan vid tröskeln medans han riggar fällan. Ååå jag tycker att dom är lite söta, det var en liten sån där skogsmus... men nu sitter jag här och väntar på att höra fällan smälla igen. Usch! Jag kan ta dem när dom är levande, då är dom söta... men det är så hemskt att ta reda på fällan när dom sitter i den.... Små bekymmer man har här ute på landet ;-)!
Dagens smink får ni nog inte förrän i morgon... jag är så himla trött! Jag antar att det kommer efter från igår. Jag förstår inte hur vissa av er står ut med att gå upp så där tidigt varje morgon... som jag vet att ni gör! Jag är inte människa på flera dar.... och då har jag bara gjort det en morgon....
Nu får vi se om jag kan gå upp och borsta tänderna tillsammans med musen!
Suss gott alla!




25 september 2009

Sminkjobb i morgon

Nähä jag hann inte med några bilder ikväll... det dök upp en massa annat. I morgonbitti ska jag upp en sisådär kvart över fem eller nåt sånt... ska infinna mig på St Eriksgatan senast klockan åtta. Där träffar jag ett produktionsteam från Baluba (Peter Sethmans, stavning?, tvproduktionsbolag), ska åka med dem till Rimbo och sminka ett avsnitt för nåt program de håller på att spela in. Är visst nån parodi på CSI, det blir visst mycket lik och blodsminkningar. Jag ska assistera deras huvudmakeupartist. Ska bli superkul. Ska försöka fota lite själv, men jag vet ju inte om jag får tillåtelse att lägga ut det här på bloggen... återstår att se.

Vi hörs i morgon!

JAG FICK JOBBET!!

Det här är helt off topic, men jag måste ju bara berätta... för en STOR sten har fallit av mina axlar idag. Jag fick jobbet hos optikern. Jag kommer snarast att börja som optikerassistent hos vår lokala optiker i vårt centrum. Det ska bli jätteroligt, och så skönt att jag kan kombinera ihop det med mitt nuvarande jobb, för jag känner mig inte sugen alls på att sluta där.

Jag kommer förmodligen att jobba mellan 40-50% vilket gör att jag ihop med mitt nuvarande jobb i princip är uppe i en heltid. Guuuud så himla skönt! Nu ska vi bara fila ihop ett schema som båda butikerna är nöjda med, sen är det bara till att börja! TJOHO!

Detta gör i sin tur att jag kanske kan få det där lånet på banken, så att jag kan köpa ut min man från vårt nuvarande boende, och därmed slippa känna mig så stressad att hitta någonstans att bo för mig och barnen... men det visar sig, ska kontakta banken så fort jag vet lite bättre exakt vad jag kommer att tjäna.

Ahhh vilken lättnad!

Nåja, jag ska gå och äta nu, har precis kommit hem.... kommer nog ett litet sminkinlägg senare ikväll.... och jag ska ut och sminkjobba i morgon... svintidigt.... men det berättar jag mer om senare!

Vi synes!

24 september 2009

Rödorange torsdagssminking

Halloj alla!


Hoppas ni alla har en skön lunch.... eller vad ni nu gör! Här smattrar regnet på rutorna, och jag insåg just att ena dotterns regnbrallor hänger kvar här i hemma. Det är sånt som kan ge en liten lätt släng av mammaångest, när man inser att ens barn kanske går omkring och är våt halva dan... suck! Jag till och med sa till henne i morse: de här ska hänga på din krok, inte här hemma i hallen, det kan spöregna vilken timme som helst!! Just då sken solen, så det kändes ju inte så troligt, men vem fick rätt... det bara vräker ner!


Jag har stått en låååång stund i badrummet och fixelidonat. Är fortfarande inne på att få till nåt rödguldigt som matchar naglarna som fortfarande har det rödguldiga ni såg igår. Jag fick till det bättre idag... känns mycket bättre nu när det inte blev så bronsigt. Lite utflippad sminkning för att vara på väg till jobbet, he he, men det bjuder jag på! Jag säljer ju bla leksaker, så jag tycker nog att det kan vara lite kul ibland, kanske borde komma med pajasnäsa nån vacker dag ;-)!






Bas för skuggorna: Vit skuggpenna från Smashbox.
Highlight: Vanilla Sky från TINte, den är lite guldskimrig.
I inre vrån: e/d 24 Carat från MUS.
Mitt på locket: Sunrise från MUS.
I yttre vrån och upp över brynbenet: East från MUS.
I yttre V:et : Rec från MUS.
Kajal: Snowflake från MUS utdragen mot tinningen längs med skuggorna.
Under ögat: penna Deep Blue Sea från MUS, med Rec ovanpå. Också den utdragen längs med vita kajalen mot tinningen.
Eyeliner: lite vinglig blev den... Cake eyeliner Navy från Face.
Lösfrallor: Ardell 116. Premiär för mig att gå till jobbet med lösfransar :-)!
Mascara: Unstopable Shiny Black från Maybelline.




Primer: Beauty Base Crystal Radiance från Lumene.
Bas: liquid foundation Vanilla från MUS.
Puder: från Face.
Rouge: 72 Precious Plum från Maybelline. Highlightade också lite med Vanilla Sky på högsta punkten på kindbenen och upp mot tinningen.



Penna: Cerise från Peggy Sage.
Läppgunk: är varken ett gloss eller stift... nåt mittemellan, 702 Sangria Kick från Maybelline. Utgången produkt.
Highlight: 24 carat från MUS.


Mja ha, övermejkad för att gå till jobbet...??? Nääää inte jag inte, händer aaaldrig ;-)!
Ha det gott alla! Nu ska jag klämma i mig lite lunch innan jag drar till jobbet. Vi ses!
Sminka lugnt!

23 september 2009

Eldig soppa

Det var meningen att detta skulle matcha naglarna idag... hmm jag vet inte vart det röda tog vägen riktigt...? Jag höll på och duttade som attan, och har använt ett antal skuggor. Hade tänkt med mer åt rödorangea hållet men det blev mera rostigt tycker jag.

Det spelar ingen större roll, detta är väl de bland de färger som jag klär minst bra i, men som sagt, det är ju alltid kul att känna sig för på både den ena färgen och den andra.







Jag vet inte i vilken ände jag ska börja beskriva alla skuggorna, har mosat i varandra och över och hitan och ditan vartefter det inte blev som jag ville och jag försökte styra upp det.
Men på ett ungefär så är det så här till slut: highlight Muffin från MUS, i inre vrån Sunrise från MUS. Mitt på locket Bronze Glow från TINte. I yttre från ligger den röda delen från Noubas Double Bubble nr 59. Ovanpå den precis i yttre vrån har jag försökt blenda in en mörkare brun Kakaw från MUS.


Under ögat har jag dragit ett streck med penna från MUS, Dark Chocolate med en mörkare brun från Manlypaletten ovanpå.
Eyeliner Line Express Brown från Maybelline.

Kajal från Maybelline, Line Definer Black Onyx. Mascara Telescopic Explosion från Loreal, nu har den för övrigt åkt i soporna. Blir bara klumpar efter bara en och en halv månads använding. Det tycker jag är lite väl kort tid. Bas för skuggorna är PP Painterly från MAC.


Primer: Smashbox Photo Finish Foundation Primer.
Bas: I.D fairly light.
Puder: I.D mineral veil.
Rouge: orangekoralliga från min gamla YSL palett.



Till detta kändes som om jag behövde en något varmare färgton på munnen, som sagt jag trivs inte i det och jag äger knappt något läppgunk i den färgskalan. Men ett läppstift från Maybelline i oranget har jag skaffat, bara för att ha ett, nr 170 Mango Diamonds heter det. Duttade väldigt svagt. Ovanpå det satt jag ett guldigt läppglans från Too Faced, mmmm det luktar kolaremmar... heter Canary.




Inte nåt som jag känner mig världsanöjd med... men det får duga. Det är mest att jag inte känner mig helt bekväm i den här färgskalan.
Annars, inget nytt under solen... helt vanlig dag, ingenting särskilt har hänt. Hur har ni haft det?

Dagens nagel - Nfu Oh 59

Här kommer ett av tre Nfu Oh lack jag ropade hem på Tradera i somras. För noll och ingenting. Det här var det lack jag trodde jag skulle gilla minst, för det såg så oranget ut. Jag trivs inte i varma gulare toner. Så jag har dragit mig för att testa det. Så fick jag ett ryck i går kväll. Gissa om jag blev snopen när lacket faktiskt är härligt hallonrött i tonen, det är bara flakesen (stavning) som är guldigt orangeaktiga. Riktigt snyggt! I flaskan kan man även se grönt skimmer men det kommer inte fram alls på naglarna.

Och tyvärr så får jag inte fram något flakeskimmer på fotona heller. Men jag gillar det här lacket skarpt hur som helst.


Det ser nästan ut som om det brinner i flaskan, så himla häftigt!




Ytterligare ett lager överlack idag hade inte skadat, för det ser väldigt matt och slitet ut trots att det bara suttit på mindre än ett dygn. Lite skirt och genomskinligt, kanske ett tredje lager inte hade skadat.
Nåja detta röd/guldiga inspirerade mig till dagens sminkning iallafall. Den kommer om en liten stund!
Ha de så länge!

22 september 2009

Inspiration från Makeup Geek igen...

Jaha hörrni, har har ju hittat en ny favorit... Makeup Geek, och jag tror många av er också redan har varit inne och hälsat på henne. Det är min nya favoritkvällsysselsättning att sitta och kolla in hennes tutorials, förstås efter att jag hälsat på alla er innan ;-) !

Nåja, i förmiddags hittade jag en sminking jag ville testa. Jag skulle aldrig i hela livet kommit på att kombinera ihop gråsilvrigt med brunt tex... Vet inte om det blev så himla lyckat kombo på mig, men som sagt... det är alltid kul att vidga sina vyer lite. Och i stort blev jag väl nöjd... utom att det creasade sig på direkten, har fotat direkt efter att sminket blev klart och ändå har det hunnit kladda ihop sig på locken. Måste bero på min nya cremeskugga jag använder under, Mystic från Face... har visst inte greppat tricket. Sminkan, du som använder Dignity, har du nåt specialknep?




Bas för skuggorna: som sagt, Mystic cremeskugga från Face.
Mitt på locket: den mörkaste gråsilvriga i Manlypaletten.
Yttre vrån: en av de ljusare något rödbruna skuggorna från Manly.
I globlinjen och upp över brynbenet: en något mörkare brun med gråton från Manly.
Under ögat: Dark Chocolate penna från MUS med den mörkare bruna skuggan ovanpå.
Eyeliner: svart penna från Maybelline. Den var alldeles för trögmålad, så eyelinern blev väldigt grov och klumpig.
Kajal: Snowflake från MUS.
Mascara: Telescopic Explosion från Loreal. Nu får jag snart ge upp den där, blir bara en massa klumpar. Måste säga att den har torkat ihop extremt snabbt. Inte speciell lång användningstid på den alltså....


Ja, ni ser ju. Ser nästan ut som om det har lossnat "flak" från ögonskuggan... inge bra!
Primer: Beauty Base Crystal Radiance primer från Lumene.
Bas: I.D. fairly light.
Puder: från Face.
Lite shading i kindgroparna med earth powder från Nouba.
Rouge: mest på kindäpplet men även en gnutta uppåt på kindbenet liksom kant i kant med shadingen.... nån som fattar vad jag menar?? Goddess från MUS, hur som helst.



I hennes tutorial gjorde hon väldigt ljust, blekrosa mun... såg snyggt ut där, men är inte den bästa läppfärgen på mig, det vet vi ju vid det här laget alla. Jag ville iallafall testa, fast min mun blev nog något mörkare än hennes.
Har lagt en läppenna från Black Onyx, nr 177. Sen har jag bara duttat i med pekfingertoppen lite rosa läppstift från Barry M, nr 140. Uppepå det har jag lagt ett gloss från MUS, Vide.



Vilken glasartad blick jag har... hmm jag har varit lite trött idag, får skylla på det ;-)!
Jag fick lite goda nyheter idag. Eller, åtminstone tror jag att det kan bli goda nyheter. Jag har ju spridit mina tentackler runt om i butikerna i vårt lilla centrum om att jag behöver mera jobb, helst igår. Så idag så sprang jag ihop med killen som äger optikerbutiken hos oss, och han undrade om vi kunde träffas på fredagförmiddag för att diskutera timmar. Jaa, inte diskutera om, utan timmar. Jag sprang tillbaka in till min chef och bara stod och hoppade! Gaahhh, måtte han vilja ge mig 50%!! För om han gör det , då har jag 100% ihop med mitt nuvarande jobb och jag skulle väl i princip vara uppe i heltid, vilket jag desperat behöver. Tjejerna hos optikern har bearbetat honom om att de behöver en optikerassistent i butiken ända sedan jag skulle sluta mitt förra butiksjobb i centrum (klädaffären) för ett drygt år sedan, men då var han motsträvig. Nu träffade jag en av de tjejerna häromdagen och berättade om min situation för henne och hon sa, jag ska minsann prata med honom jag! Tja, och nu ska ska jag ha en diskussion med honom på fredagförmiddag.
Snälla alla gudar som finns i hela världen, kan åtminstone en av er vara på min sida, bara en liten stund, snälla, snälla!

Jag räknar varje minut fram till fredag. Om jag skulle få 50% så lovade ju banken att hjälpa mig med lån som gör att jag kan köpa ut min man ur vårt nuvarande boende, vilket ju i sin tur gör att jag kan andas ut en stund med vart jag ska bo någonstans... sååå PLEASE!!

Nu ska jag lägga mig, och jag ska sova hela natten med knäppta händer heeela natten och lova dyrt och heligt att jag ska vara en snäll flicka resten av livet om bara detta kan gå vägen (jag kanske bara har fingrarna i kors litegranna bakom ryggen, bara lite granna...;- ) ).


I morse var det återigen dags att filma in veckans video till min Throwback Thursday serie på kanalen. Så det fick bli en gammal palett från...